TRÄNINGEN I 100 DAYS

Styrketräning hemma eller på gym, där du gradvis vänjer dina muskler och leder. Lär dig grunderna som du kan bygga vidare på resten av livet. Få en kropp som är redo för livets alla utmaningar och äventyr.

En mycket viktig del av 100 Days är att du som deltagare stärker din kropp genom en kombination av regelbunden styrketräning, smidighetsövningar och dagliga raska promenader.

Vår vision är att du ska bygga en kropp som är redo för livets alla utmaningar och äventyr!

Via appen får du en färdig plan i din kalender med träningspass som uppdateras löpande under programmets gång. Träningspassen kommer med tydliga instruktioner över övningarna och du kan också ställa frågor till teamet.

En icon ett citationstecken

Jag har upplevt en dramatisk förändring – från att innan 100 Days vara utmattad efter en promenad på 6 km, kan jag nu springa 7 km i ett imponerande tempo!

~ Johan

Styrketräningen görs hemma eller på gym, där du gradvis vänjer dina muskler och leder. Du lär dig grunderna och skapar nya rutiner som du kan bygga vidare på resten av livet. 

Träningen i kombination med kosten samspelar för att kunna stärka din metabola hälsa fullt ut, öka din energi och ditt välbefinnande. Styrketräningen bidrar till att din kropp prioriterar att bevara så mycket som möjligt av musklerna samtidigt som din fettmassa kan minska.

FRÅGOR & SVAR OM TRÄNINGEN

Fungerar det för mig som är nybörjare inom styrketräning?

Ja, styrketräningen är anpassad till att fungera för personer helt utan tidigare erfarenhet av styrketräning. Programmet ökar gradvis i svårighet och börjar med fokus på att förbereda din kropp på utmaningarna som kommer.

Fungerar det för mig som styrketränat mycket tidigare?

Ja, styrketräningen ger både utmaningar och resultat för personer som inte är nybörjare.

Jag vill inte träna på gym, kan jag ändå vara med?

Ja! Du kan välja styrketräning hemma om du inte vill eller kan träna på gym.

Hur mycket tränar man?

Du tar en daglig promenad eller motsvarande lågintensiv konditionsträning samt styrketräning 3-4 gånger i veckan som du själv kan anpassa utifrån din egen vardag.

Kan jag göra något annat än raska promenader?

Ja, all lågintensiv konditionsträning där du kan hålla en kontinuerlig belastning likt en promenad, som exempelvis simning, cykling eller crosstrainer går bra.

Jag har problem med ryggen eller annan skada

De flesta personer har krämpor, gamla idrottsskador och annat. Kontakta teamet så hittar ni en lösning! Många deltagare blir kvitt värk i rygg och andra problem genom att träna styrka och smidighet.