TRÄNINGEN I 100 DAYS

Styrketräning hemma eller på gym, där du gradvis vänjer dina muskler och leder. Lär dig grunderna som du kan bygga vidare på resten av livet. Få en kropp som är redo för livets alla utmaningar och äventyr.

En mycket viktig del av 100 Days är att du som deltagare stärker din kropp genom en kombination av regelbunden styrketräning, smidighetsövningar och dagliga raska promenader.

Via appen får du ett färdigt upplägg i din kalender med träningspass som uppdateras löpande under programmets gång. Upplägget innefattar anpassad styrketräning som utförs 3-4 gånger i veckan, tillsammans med dagliga promenader på 45-60 minuter. Denna plan passar både nybörjare och mer erfarna individer, och styrketräningen kan enkelt genomföras antingen på gym eller hemma.

En icon ett citationstecken

Jag har upplevt en dramatisk förändring – från att innan 100 Days vara utmattad efter en promenad på 6 km, kan jag nu springa 7 km i ett imponerande tempo!

~ Johan

Våra coacher, med gedigen erfarenhet inom träningsfysiologi, finns tillgängliga via appen för att ge råd och stöd under hela programmet.

Träningen, tillsammans med rätt kost, samverkar för att förbättra din metabola hälsa, öka din energi och ditt välbefinnande. Styrketräningen hjälper till att bevara muskelmassan samtidigt som fettmassan minskar vilket ger en starkare och mer hälsosam kropp på lång sikt. Vår vision är att du ska bygga en kropp som är redo för livets alla utmaningar och äventyr!

FRÅGOR & SVAR OM TRÄNINGEN

Fungerar det för mig som är nybörjare inom styrketräning?

Ja, styrketräningen är anpassad till att fungera för personer helt utan tidigare erfarenhet av styrketräning. Programmet ökar gradvis i svårighet och börjar med fokus på att förbereda din kropp på utmaningarna som kommer.

Fungerar det för mig som styrketränat mycket tidigare?

Ja, styrketräningen ger både utmaningar och resultat för personer som inte är nybörjare.

Jag vill inte träna på gym, kan jag ändå vara med?

Ja! Du kan välja styrketräning hemma om du inte vill eller kan träna på gym.

Hur mycket tränar man?

Du tar en daglig promenad eller motsvarande lågintensiv konditionsträning samt styrketräning 3-4 gånger i veckan som du själv kan anpassa utifrån din egen vardag.

Kan jag göra något annat än raska promenader?

Ja, all lågintensiv konditionsträning där du kan hålla en kontinuerlig belastning likt en promenad, som exempelvis simning, cykling eller crosstrainer går bra.

Jag har problem med ryggen eller annan skada

De flesta personer har krämpor, gamla idrottsskador och annat. Kontakta teamet så hittar ni en lösning! Många deltagare blir kvitt värk i rygg och andra problem genom att träna styrka och smidighet.